Pinceszigetelések és más egyéni megoldások

Szívesen állunk rendelkezésre különlegesebb vízszigeteléssel összefüggő, egyedi problémák megoldásában is.

Pinceszigetelés:

Pinceszigetelésnél általános szabályt bátorság lenne meghatározni, hiszen minden pince más és más, minden esetben egyedi elbírálás szükséges a hatékony technológia kiválasztásához.
Másképp kell eljárni víznyomásos környezetben, tehát ha áll a víz a pincében, akkor is, ha a talajvíz szintje a padlószint közelében van, másképp kell eljárni, ha csak a páratartalom magas. Nagy mértékben befolyásolja a pince anyaga a szigetelés technológiáját, más eljárás hatékony, ha tömör téglából, blokktéglából, zsalukőből, betonból van a fal.
Pinceszigetelésnél sokszor komplex megoldásra van szükség, több technológia együttes, egymással összehangolt alkalmazásával.

Csőátvezetések szigetelése:

Kellemetlen meglepetést tud okozni a falakon átvezetett vezetékek szakszerűtlen beépítése. Ebben tudunk mi segíteni, akár az új építés során, akár a már elhibázott átvezetések javítása ügyében. A rendelkezésünkre álló speciális technikák, és anyagok segítségével több tíz éves távlatra megoldjuk a víz és gázmentes átvezetéseket akár talajvíznyomásos környezetben is.

Ivóvíz-, szennyvíz-műtárgyak szigetelése:

Több alkalommal végeztünk már ilyen jellegű munkát is, amely általában a felújítandó műtárgyak felülettisztításából, a szigetelő bevonat felhordásából és utókezelésből állt. Különböző hatékony, de környezetbarát anyagokat használunk, mindig a célnak leginkább megfelelő anyag gondos megválasztásával.

Penészedés megszüntetése:

Egyes légúti betegségek, allergiás tünetek kialakulásában nagy szerepe van a penészes lakások levegőjének. Nedves lakásban élő, vagy vizes, párás munkahelyen dolgozó személyeknél gyakoriak a légúti betegségek, sokkal gyakoribbá válik az allergiás megbetegedés, sőt egyes szív- és érrendszeri panaszokért is felelőssé tehető a dohos levegőben szálló penészspórák milliója.
Módszereinkkel hatásosan tudunk fellépni a penészedést okozó nedvesedés megszüntetésére.