Rólunk

Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik nedves falak utólagos falszigetelésével. A falnedvesség nagy problémát jelent a lakóházak, épületek karbantartásánál. A nedves falak okozta károk igen sokfélék lehetnek, egyaránt hatással vannak az épülettechnológiára és az épületben élő, illetve dolgozó emberek egészségére is, ezért mindenképpen szükséges a vizesedési problémák megoldása, melyre többféle technológiát is alkalmazni tudunk.

A pincék szigetelése minden esetben egyedi megoldást igényel, ezért erre nem is lehet egy sablonos műszaki eljárást megnevezni. Viszont nagy sikerrel hoztunk helyre már használhatatlannak hitt pincéket, ahol vagy az előzőekben említett szigetelési eljárásokat alkalmaztuk, vagy kent szigeteléssel állítottuk helyre a pincéket.

Cégfilozófiánk:

Az IZOCOM Szigeteléstechnika a személyes érdekeltségű korábbi cégeknél szerzett tapasztalatokat összegezve mintegy szakmai utódlásként, elődeink építészetét szeretné megmenteni az enyészettől, ha arra szükség van, és átmenteni azt a jövő nemzedéke számára, legyen az a legszebb műemlék vagy a legegyszerűbb melléképület.
Ezzel elérhetjük azt, hogy egy építmény az ember számára teremtsen egészséges életkörülményeket és váljon szeretve lakhatóvá.

Jelmondatunk:

IZOCOM Szigeteléstechnika a biztos megoldások alkalmazója az utólagos szigetelési munkáknál!